Om meg

Hei!

Mitt navn er Inger, og den 31. august begynner mitt eventyr. Etter å ha gjennomgått en lang søknadsprosess har jeg fått vite at jeg er en av de 17 som har fått lov å dra til Wales i samarbeid med Hordaland Fylkeskommune, og det er jeg veldig stolt og glad for! I Wales skal jeg og en annen norsk jente bo hos en dame med navnet Julie, og hennes to hundevalper. Vi skal begge to gå på Bryn Hafren Comprehensive school, en skole med over 1300 elever. Det blir et helt nytt og annerledes år.

For tiden bor jeg i Bergen sammen med mine foreldre og tvillingsøster. Jeg går på Langhaugen videregående skole litt utenfor Bergen sentrum. Det vil si, jeg gikk der før sommerferien begynte. Jeg trives utrolig godt der, og det kommer til å bli utrolig vanskelig å forlate den fantastiske klassen min! Forhåpentligvis kommer jeg til å holde god kontakt med venner og familie her hjemme mens jeg er i utlandet.

Jeg er en ganske aktiv jente og jeg liker å gjøre noe hver dag. Da er det trening (SATS+noe klatring) og masse jobbing det går i. Jeg er veldig glad for at jeg har sjansen til å tjene opp litt penger på egen hånd jeg kan bruke med god samvittighet neste år! Jeg planlegger selvfølgelig å holde på med en aktivitet neste år også. Kanskje noe helt nytt, som seiling, kickboxing, surfing…?

Jeg lagde blogg hovedsakelig for at venner, familie og kommende utvekslingsstudenter kan følge med og se hvordan det går. Det er også for at jeg kan se tilbake på året og alt jeg har opplevd.

~Inger

 

Wales’ flagg

Meg!

 

 

… Kommer mer!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: